Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Newcastle United heeft megasalaris klaarliggen voor Erik ten Hag'

Laatste update:

De nieuwe eigenaren van Newcastle waren amper binnen, toen manager Steve Bruce de deur werd gewezen. De zoektocht naar een opvolger voor de ervaren Bruce gaat inmiddels zijn tweede week in, waarbij de club de mogelijkheid heeft bekeken om Ten Hag naar St. James' Park te lokken. Sportsmail weet dat er voor de oefenmeester van Ajax een brutosalaris van dertien miljoen euro klaarligt, waar netto ruim zeven miljoen euro van over moet blijven. Met dat salaris zou Ten Hag na Josep Guardiola en Jürgen Klopp de derde best betaalde trainer van Engeland worden.

Ten Hag zou echter zijn bedenkingen hebben bij een vertrek bij Ajax. De 51-jarige oefenmeester was eerder nadrukkelijk in beeld om bij Tottenham Hotspur als opvolger van de ontslagen José Mourinho te fungeren, maar sloeg die baan eerder dit jaar af. De aarzeling bij Ten Hag zou een flinke domper zijn voor Newcastle, dat de zoektocht naar een opvolger voor Bruce allerminst voortvarend ziet verlopen. De grootste kanshebber lijkt op dit moment Paulo Fonseca te zijn. De voormalig trainer van AS Roma kan meteen aan de slag, wat hem tot een zeer aantrekkelijke kandidaat maakt.

Fonseca sprak vorige week met enkele functionarissen van de club, maar moet toezien hoe meerdere trainers onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Ook de namen van Roberto Marténez, Frank Lampard en Lucien Favre staan op de lijst. Komende zaterdag, als de Newcastle het in eigen huis opneemt tegen Chelsea, staat vermoedelijk Graeme Jones voor de groep. The Magpies draaien tot dusver een teleurstellend seizoen met vier punten uit negen duels en houden in de Premier League enkel Norwich City onder zich.

Zie jij Erik ten Hag naar Newcastle United vertrekken?

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties