Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis

Laatste update:

Gregor Kobel verdedigt het doel in het Signal Iduna Park en ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Julian Ryerson, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck en Maatsen. Op het middenveld keert Marcel Sabitzer terug. De Oostenrijker, die afgelopen weekend kampte met ziekte, verkeert in bloedvorm en sleepte zijn team naar de halve finale met een treffer en twee assists tegen Atlético Madrid. Sabitzer vormt een blok met Emre Can.

Niclas Füllkrug krijgt zoals verwacht de voorkeur in de spits. De Duitser wordt in zijn rug gesteund door Jadon Sancho, Julian Brandt en Karim Adeyemi. Malen moest de laatste drie wedstrijden missen wegens een dijblessure, maar trainde in aanloop naar het treffen met PSG weer mee met de groep en is door trainer Edin Terzic opgenomen in de wedstrijdselectie.

Bij Paris Saint-Germain moet Gianluigi Donnarumma zijn doel schoon zien te houden. De Italiaan ziet met Achraf Hakimi, Marquinhos, Lucas Hernández en Nuno Mendes vier verdedigers voor zich staan. Vitinha, Fabián Ruiz en Warren Zaïre-Emery, die in de vorige ronde tegen FC Barcelona prima voor de dag kwamen, vormen het middenveld van les Parisiens.

Trainer Luis Enrique heeft voorin geen basisplaatsen voor onder meer Gonçalo Ramos en Randal Kolo Muani. De oefenmeester geeft in de punt van de aanval de voorkeur aan sterspeler Kylian Mbappé, waardoor Bradley Barcola het vanaf de linkerkant mag laten zien. Ousmane Dembélé, die één seizoen uitkwam voor Dortmund, is de rechtsbuiten van dienst.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Adeyemi, Brandt, Sancho; Füllkrug.

Opstelling Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Hernández, Mendes; Vitinha, Fabián Ruiz, Zaïre-Emery; Dembélé, Mbappé, Barcola.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
1
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
18
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
8
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties