Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle United meldt vertrek van verstrooide technisch directeur

Laatste update:

De 67-jarige Kinnear kampt al een tijdje met gezondheidsproblemen, maar het is niet bekend of dit de reden van zijn afscheid is. De technisch directeur slaagde er in twee transferperiodes niet in om een speler te kopen: in januari haalde hij nog wel Luuk de Jong op huurbasis naar St. James' Park. Dit was mede mogelijk gemaakt door het vertrek van Yohan Cabaye naar Paris Saint-Germain.

Met Cabaye had Kinnear al een tijdje een slechte band. De directeur had de sterspeler van Newcastle in de zomer nog 'Yohan Kebab' genoemd en zo sprak Kinnear wel meer namen verkeerd uit. Ook beweerde hij dat hij in 2009 Tim Krul naar Newcastle had gehaald, maar de Nederlandse keeper zit al sinds 2006 bij the Magpies. Het is nog niet bekend wie Kinnear gaat opvolgen.

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
2
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
6
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
3
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
19
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
55

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties