Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Newcastle United richt zich deze week concreet tot PSV'

Laatste update:

Zenit deed vorige maand een poging de 24-jarige Wijnaldum te kopen, maar PSV wees het bod van de Russen af. Voor zover bekend kwam Zenit daarna niet terug voor de international van Oranje. Newcastle United werd wel al een paar keer aangehaald als club met belangstelling, maar serieus werden the Magpies nog niet. Deze week zou daar dus verandering in kunnen komen.

Maandag meldde Wijnaldum zich weer op De Herdgang om voor het eerst in de voorbereiding mee te trainen bij PSV. De verzamelde pers wilde graag van hem weten hoe hij zich voelt nu de transfermarkt geopend is, maar de middenvelder reageerde ontspannen. "De media vinden het allemaal spannender dan ik, zo lijkt het", sprak hij aan het Eindhovens Dagblad. In gesprek met Omroep Brabant voegde hij daaraan toe: "Er is nog niets concreet. Ik richt me nu op PSV en dan zie ik wel of er nog wat gaat gebeuren. Als er zaken concreet worden, kom ik er mee naar buiten. Dat is nu niet het geval."

Newcastle United zou een stap vooruit zijn voor Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties