Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Newcastle United richt zich weer tot Ajax bij transfer van Debuchy'

Laatste update:

Van Rhijn brak drie seizoenen geleden op relatief late leeftijd door bij Ajax. Na het vertrek van Gregory van der Wiel werd hij de vaste rechtsachter in het team van Frank de Boer: hij speelde inmiddels 77 wedstrijden in de Eredivisie en ligt nog vast tot volgend jaar zomer. Anderhalve maand geleden liet Van Rhijn weten dat hij bijtekent tot medio 2018, maar Ajax bevestigde dat nieuws nog niet officieel.

Op dit moment staat de 23-jarige Van Rhijn geblesseerd aan de kant: hij heeft een scheurtje in zijn hamstring opgelopen. Newcastle United is desondanks erg geïnteresseerd. The Magpies, die behalve De Jong ook Tim Krul en Vurnon Anita in de gelederen hebben, overwegen weer contact op te nemen met Ajax indien Arsenal zaken wil doen over Debuchy. De 28-jarige back heeft er anderhalf jaar opzitten bij Newcastle en was basisspeler voor Frankrijk op het WK.

Ter vervanging van Debuchy wordt overigens ook Daryl Janmaat al geruime tijd genoemd. De Feyenoord-back heeft al aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur en wordt in Engeland gezien als een aanwinst voor het team van Alan Pardew. Mogelijk kiest de trainer de komende weken voor Janmaat óf Van Rhijn als nieuwe verdediger voor de rechterkant.

Ricardo van Rhijn is klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties