Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle United verbreekt clubrecord voor komst van Alexander Isak

Laatste update:

Zweeds international Isak speelde tussen januari en juni 2019 nog voor Willem II en maakte veertien doelpunten in achttien wedstrijden voor de Tricolores. Borussia Dortmund, dat hem verhuurde, haalde Isak terug maar in Duitsland kwam hij minder goed uit de verf met slechts één treffer in dertien duels. Dus vertrok hij naar Real Sociedad waar hij zijn vorm weer terugvond, want de teller staat inmiddels op 44 goals en acht assists in 132 wedstrijden. Hij trok de aandacht van menig grote club en vertrekt nu dus naar Engeland.

De steenrijke club uit Newcastle en Real Sociedad hebben een akkoord bereikt over de afkoopsom van Isak, die nog tot medio 2026 vastlag. Nu the Magpies ruim zeventig miljoen euro naar Sociedad hebben overgemaakt, mag Isak zich de duurste aanwinst ooit voor Newcastle noemen. Voor nummer twee Joelinton, telde Newcastle in 2019 ruim 45 miljoen euro neer. Voor Bruno Guimarães (44 miljoen euro, van Olympique Lyon), Sven Botman (42 miljoen euro, van Lille), Joe Willock (dertig miljoen euro, van Arsenal) en Chris Wood (dertig miljoen euro, van Burnley) tastte Newcastle tot nu toe ook flink diep in de buidel.

Isak is de vierde duurste aanwinst van deze transferzomer tot nu toe. Alleen Aurélien Tchouaméni (Real Madrid), Darwin Núñez (Liverpool) en Casemiro (Man United) kostten meer dan Isak. Newcastle is met één winstpartij en twee gelijke spelen nog ongeslagen in de Premier League en staat op de zesde plek. De ploeg van trainer Eddie Howe neemt het zondag op tegen Wolverhampton Wanderers.

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
12
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
70
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties