Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Newcastle United wil na overname eerste grote slag bij Barcelona slaan'

Laatste update:

Op dit moment is Mauricio Pochettino de voornaamste gegadigde om bij Newcastle United voor een torenhoog salaris de nieuwe manager te worden. De Argentijnse oefenmeester, clubloos sinds zijn vertrek bij Tottenham Hotspur, heeft volgens Mundo Deportivo via tussenpersonen reeds aan de nieuwe eigenaren van Newcastle United laten weten dat Coutinho zijn eerste gedroomde versterking is. Pochettino werkte eerder samen met de Braziliaanse aanvallende middenvelder, toen Espanyol hem op huurbasis overnam van Internazionale.

Coutinho bracht het afgelopen seizoen op huurbasis door bij Bayern München, maar der Rekordmeister heeft reeds besloten hem niet definitief over te nemen van Barcelona. De Catalanen willen de aanvallende middenvelder graag definitief lozen en hanteren een vraagprijs van honderd miljoen euro voor de recordaankoop, die zich in de Premier League bij Liverpool juist in de kijker speelde bij de regerend kampioen van Spanje. Zijn contract in Barcelona loopt voorlopig nog tot medio 2023.

Eerder werd Coutinho gelinkt aan onder meer Chelsea, Tottenham Hotspur, Leicester City en Everton, al waren er nog geen officiële aanbiedingen uitgebracht bij Barcelona. Newcastle United lijkt nu de eerste concrete optie te gaan vormen, aangezien ook de forse vraagprijs geen obstakel vormt voor de vermogende nieuwe eigenaren. Eerst zal echter de overname ter waarde ter waarde van drie- tot vierhonderd miljoen euro moeten worden afgerond. Daarna is het de bedoeling dat er een nieuw team wordt opgebouwd, dat uiteindelijk kan meedoen om het kampioenschap in de Premier League.

Zie jij Newcastle United op korte termijn meedoen om de landstitel in de Premier League?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties