Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar en Mbappé zijn unaniem: 'Dit is de beste middenvelder ter wereld'

Laatste update:

"Hij is echt ongelofelijk belangrijk voor ons", vervolgt Mbappé over Verratti, die in 2012 een van de eerste aankopen werd van de Qatarese eigenaren van PSG. De Italiaan, die afgelopen zomer het EK won met zijn land, wordt sindsdien veelvuldig geplaagd door blessures, maar is als hij fit al zijn hele periode in Parijs een onbetwiste basisspeler. In totaal speelde Verratti tot nu toe 359 duels voor PSG, waarin hij 9 goals en 58 assists op zijn naam zette.

In oktober sprak hun teamgenoot Neymar óók al zeer lovend over Verratti. "Hij is een van de spelers die me het meest verrast heeft sinds mijn komst naar Parijs", zei de Braziliaan over de Italiaanse middenvelder. "Ik wist al dat hij een buitengewone speler was, maar ik realiseerde me niet dat hij zó spectaculair goed is. Hij is echt een genie, een van de beste middenvelders waarmee ik ooit heb gespeeld, gezamenlijk met Xavi en Andrès Iniesta."

Mbappé is overigens ook complimenteus over Gianluigi Donnarumma, de doelman die afgelopen zomer transfervrij naar PSG kwam. "Donnarumma is de keeper van de toekomst, het is een genoegen om hem bij ons te hebben", aldus Mbappé, die uitkijkt naar de Champions League-confrontatie met Real Madrid in februari. De aanvaller wordt saillant genoeg zeer nadrukkelijk gelinkt aan een transfervrije overstap naar de Koninklijke, maar wil daar niets over zeggen. "Het wordt een geweldige strijd en ik denk dat wij gaan winnen", aldus de Fransman. "Mijn doel in 2022 is duidelijk: de Champions League en het WK winnen."

Is Marco Verratti de beste middenvelder ter wereld?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties