Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar en Suárez continueren indrukwekkende reeks bij Barcelona

Laatste update:

Het resultaat uit het heenduel verplichtte Villarreal om offensief voetbal te spelen en daar maakte Barcelona in de derde minuut gebruik van. Het voorbereidende werk was van Javier Mascherano en Suárez, waarna Lionel Messi naar binnen trok en de bal op heerlijke wijze bij Neymar bezorgde. De Braziliaan werkte het leer behendig achter doelman Sergio Asenjo en maakte daarmee alweer zijn 25e officiële doelpunt van het seizoen, in 33 wedstrijden: 0-1. Voor Messi was het assist nummer 21 van de lopende voetbaljaargang.

Villarreal raakte niet van slag door de vroege openingstreffer en zocht met man en macht naar de gelijkmaker. In ruim vijftien minuten tijd had de ploeg van Marcelino tot vijfmaal toe uitzicht op een doelpunt. Marc-André Ter Stegen hield echter zijn doel schoon, maar moest zes minuten voor tijd alsnog capituleren. Na voorbereidend werk van Denis Cheryshev en Jaume Costa mocht Jonathan dos Santos bij de tweede paal ongehinderd voor de 1-1 zorgen. Dat was voor Luis Enrique niet de enige domper vlak voor rust. In een duel met Tomás Pina liep Sergio Busquets een ogenschijnlijk zware blessure aan de enkel op, waarna hij per brancard van het veld moest en door Jérémy Mathieu vervangen moest worden.

In de eerste periode na de onderbreking eiste Villarreal de bal op en moest Barcelona genoegen nemen met countervoetbal via ingevingen van Messi. De rode kaart voor Pina, na ruim een uur spelen, was funest voor de thuisploeg. De middenvelder liet zijn ploeg met tien man achter, na een grove charge van achteren op Neymar. Met een man minder was Villarreal niet opgewassen tegen Barcelona, dat een kwartier voor tijd weer de leiding nam. Na voorbereidend werk van Mascherano was Suárez sneller dan Mateo Musacchio en rondde hij bekwaam af: 1-2.De Uruguayaan was goed voor liefst vijf van de laatste acht doelpunten van Barcelona. Het slotakkoord was van Neymar, die een pass van invaller Xavi doeltreffend afrondde: 1-3.

-
Wint Barcelona de Copa del Rey?

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
10
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
22
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties