Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar ergert zich wéér aan Kuipers: 'Wat een grap deze strafschop'

Laatste update:

"Wat een grap deze strafschop", zo schreef Neymar nog tijdens de Champions League-kraker op Twitter. Niet veel later was de tweet alweer verwijderd door de sterspeler van PSG, die vanwege een bovenbeenblessure ontbrak in het uitduel met Barcelona in de achtste finale van het miljardenbal. Neymar richtte zich later op zijn ploeggenoot Kylian Mbappé, die een hattrick produceerde in het Camp Nou. De Braziliaanse aanvaller liet via Twitter weten diep onder de indruk te zijn van de Franse topschutter.

De tweet van Neymar na de strafschop voor Barcelona.

Het is niet de eerste keer dat Neymar zich openlijk ergert aan Kuipers. Op het WK in 2018 kreeg Neymar een strafschop in het duel van Brazilië met Costa Rica (2-0) van de Nederlandse scheidsrechter, een beslissing die na het zien van de beelden echter werd teruggedraaid. Neymar kreeg zelfs een gele kaart voor zijn gemopper. Het boterde destijds al de hele wedstrijd niet tussen de aanvaller en Kuipers, die Neymar duidelijk liet weten dat hij moest ophouden met het constante geklaag na beslissingen van de arbiter.

Neymar en Kuipers troffen elkaar in het najaar van 2018 opnieuw, ditmaal tijdens het Champions League-duel tussen Napoli en PSG. "De scheidsrechter zei iets tegen me wat hij helemaal niet had mogen zeggen, het was echt respectloos", liet de boze aanvaller na afloop weten in de mixed zone van het San Paolo. "Ik ga niet herhalen wat hij zei, maar ze zouden er echt iets aan moeten doen. Zo respectloos als hij tegen mij was, dat kan echt niet. Wij moeten op het veld altijd respect tonen voor de scheidsrechters, maar wij als spelers zouden hetzelfde moeten worden behandeld", aldus de spelmaker van PSG.

Bekijk de 1-0 van Lionel Messi

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties