Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar heeft me overtuigd naar PSG te gaan, we zijn hele goede vrienden'

Laatste update:

Naast Neymar hadden ook Nasser Al-Khelaifi, de president van PSG en technisch directeur Leonardo invloed op de keuze van Ramos. "Voordat je voor een nieuwe club tekent, is het altijd handig om met meerdere spelers te praten, of met Leonardo of Al-Khelaifi", zegt de 35-jarige centrumverdediger. "Ze hebben me allemaal op hun eigen manier overtuigd."

Een discussie tussen Neymar en Sergio Ramos tijdens el Clásico in 2014.

Neymar speelde tussen 2013 en 2017 voor Barcelona, de aartsrivaal van Real Madrid, waar Ramos in die periode speelde. In de onderlinge ontmoetingen tussen beide grootmachten hadden Neymar en Ramos het regelmatig aan de stok, maar dat had geen invloed op hun persoonlijke verstandhouding. "Ik praat al zes of zeven jaar met Neymar", zegt Ramos. "Ondanks het feit dat hij voor Barça speelde en ik voor Real, hebben we altijd een buitengewone vriendschap gehad."

Ramos won zelf vier keer de Champions League met Real Madrid en komt bij PSG bij een club terecht die het toernooi nog nooit op zijn naam schreef. "Het zou historisch zijn om hier ook de Champions League te pakken, bij een club die pas 51 jaar oud is. En voor mij persoonlijk zou het geweldig zijn om het toernooi voor de vijfde keer te winnen." Ramos wordt ook gevraagd naar de situatie van Kylian Mbappé, die vanwege zijn volgend jaar aflopende contract in verband wordt gebracht met een vertrek bij PSG.

Mbappé wordt het meest nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid. "Ik raad hem aan om bij PSG te blijven", aldus Ramos. "Maar ik kan niet beslissen over de toekomst van Kylian, hoewel ik hoop dat hij blijft. Je moet de beste spelers hebben en Kylian is er een van, net als Neymar. Met zijn drieën kunnen we geweldige dingen doen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties