Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar hekelt 'anonieme status' bij PSG en praat nauwelijks met Emery'

Laatste update:

Neymar zou namelijk vinden dat hij meer als een ster moet worden behandeld en dat hij niet met liefde en kunde wordt bejegend als dat hij graag zou willen zien als 'wereldster'. Emery beschouwt Neymar slechts als één speler van de complete PSG-selectie en Neymar hekelt de 'anonimisering' van zijn status. Zo begrijpt Neymar nog steeds niet waarom hij niet alle vrije trappen en penalty's mag nemen, zo klinkt het.

"Neymar kan niets meer hebben van Emery en laat zijn mening over de trainer continu horen", aldus Le Parisien. De Braziliaan is niet de enige die niet goed overweg kan met Emery; ook landgenoten Dani Alves, Lucas Moura en Thiago Silva hebben nauwelijks contact met de Spanjaard. Volgens de entourage van Emery is de relatie tussen de coach en Neymar overigens goed.

De relatie tussen Neymar en Emery is volgens Le Parisien inderdaad niet helemaal verpest. De twee praten nog wel met elkaar, alleen gaat het niet verder dan tactische aanwijzingen. De Spanjaard zou op de hoogte zijn van de irritaties bij Neymar, maar probeert desondanks een goede relatie op te bouwen, aangezien Emery volgens de krant afhankelijk zou zijn van de sterspeler.

Paris Saint-Germain kan zonder Neymar niet aan de verwachtingen voldoen

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties