Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar: 'Hij is de allerbeste middenvelder die ik ooit heb zien spelen'

Laatste update:

"Ik wil gelukkig zijn en ik ben gelukkig bij Barcelona", zo stelt Neymar. "Als ik de Ballon d'Or niet win, is er niks aan de hand. Ik voetbal niet om de Ballon d'Or te winnen, ik voetbal om gelukkig te zijn. Het winnen van de Ballon d'Or is het resultaat van hard werken. Er kan maar één winnaar per jaar zijn, ook al is Lionel Messi de beste. Het is voor mij een grote eer om zijn ploeggenoot te zijn en alles met hem te delen."

Neymar is niet alleen vol lof over Messi. "Andrés Iniesta is de allerbeste middenvelder die ik ooit heb zien spelen", zo verzekert de Braziliaan. "Vanwege zijn kwaliteiten, vanwege alles. Dat weet iedereen. Om goed te zijn, om een legende te zijn, heb je geen bal nodig. Hij is met geen enkele speler te vergelijken, hij is namelijk heel, heel verschillend. Andrés is elegant en een klasse apart. Dat laat hij elke dag zien."

Neymar praat liever niet over zichzelf, maar gaat graag in op vragen over 'MSN'. "We zijn geschiedenis aan het schrijven. Dat weten we, en we voelen ons steeds beter. We willen gelukkig blijven en we weten dat we niet altijd de beste kunnen zijn. Maar op de trainingen en tijdens wedstrijden genieten we van de manier waarop we samenspelen. Het is raar omdat ik een Braziliaan ben, Messi een Argentijn en Luis Suárez een Uruguayaan. We zijn elkaars rivalen in Zuid-Amerika. Maar we hebben een geweldige vriendschap opgebouwd en we maken continu grappen. Het is geweldig dat je in de voetballerij zulke personen ontmoet."

Denk jij dat Neymar ooit de Ballon d'Or zal winnen?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
PSV-fan verminkt door ontploft vuurwerk: 'Ik dacht dat ze me een fakkel gaven'
13
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties