Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar: 'Ik denk dat Barcelona vanavond meer prijzen verdiende'

Laatste update:

Sergio Ramos en James Rodriguez bleven echter Gerard Piqué en Andrés Iniesta voor in de verkiezing van respectievelijk Verdediger van het Jaar en Middenvelder van het Jaar en dat zorgde voor de nodige commotie op de sociale media. Dat scenario herhaalde zich toen de afwezige Cristiano Ronaldo de nieuw in het leven geroepen vijf sterren-award won, een prijs van 'de supporters'. "Of alle winnaars terecht zijn?", herhaalde Neymar een vraag van een journalist, na afloop van het gala. "Dat weet ik niet, ik denk dat alle genomineerden hard hebben gewerkt."

"Maar ik denk dat Barcelona vanavond meer prijzen verdiende." Neymar bleef zelf James Rodriguez en Luis Suárez voor in de verkiezing van Amerikaans voetballer van het jaar. Opvallend genoeg ontbrak Messi bij de genomineerden, maar daarna sleepte de Argentijn wel de belangrijkste prijs van de avond in de wacht. Suárez kreeg maandag te horen dat hij geen kandidaat meer is voor de Ballon d'Or en greep maandagavond naast twee verkiezingen. "Jammer, hij verdiende het. Hij is een goede voetballer. Ik ben heel blij met mijn uitverkiezing voor de Ballon d'Or. Het is een eer", zo besloot Neymar.

James Rodríguez was de beste middenvelder van 2014/15

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties