Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar is altijd welkom bij Real, we dollen er wel eens over'

Laatste update:

"Hij is een ster en hij weet wat hij doet. Hij is altijd welkom bij Real Madrid", aldus Casemiro na afloop van het doelpuntloze gelijkspel van Brazilië tegen Engeland op Wembley. "Ik hoop dat hij komt, maar hij is gelukkig bij zijn club. Hij is heel belangrijk voor ons (Brazilië, red.), we genieten van hem", aldus Casemiro, geciteerd door onder meer COPE.

Casemiro is niet de enige speler van Real die Neymar zou verwelkomen bij de Koninklijke, aangezien ook Sergio Ramos eerder aangaf de ex-speler van Barcelona graag te zien voetballen bij zijn club. "Hij is een geweldige speler", vervolgt Casemiro. "Je moet wel grappen maken over de geruchten. We dollen wel eens dat hij naar Real Madrid moet komen, maar hij is gelukkig bij PSG."

Verwacht jij dat Neymar in de toekomst voor Real Madrid gaat voetballen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties