Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar is bereid om salarisverlaging van 14 miljoen euro te accepteren'

Laatste update:

De Catalaanse sportkrant schrijft zondag namelijk dat Barcelona de rentree van Neymar wel ziet zitten, maar dat het bij lange na niet in de buurt kan komen van het jaarsalaris dat hij momenteel in Parijs opstrijkt. De Braziliaan verdient maar liefst 36 miljoen euro op jaarbasis in het Parc des Princes en zal met een flink lager salaris genoegen moeten nemen. De kampioen van Spanje wil hem opnieuw 22 miljoen, het loon dat hij opstreek toen hij twee jaar geleden naar PSG vertrok, per jaar gaan betalen als hij inderdaad terugkeert.

Deze salarisverlaging vormt voor naar verluidt geen probleem voor de gretige Neymar, al zal hij Barça op nog een aantal manieren tegemoet moeten komen om een rentree in het Camp Nou mogelijk te maken. De aanvaller heeft namelijk nog een rechtszaak tegen zijn oude club lopen, aangezien de Catalanen weigeren om hem een loyaliteitsbonus van 26 miljoen te betalen na zijn vertrek naar PSG. Wat er gebeurt met deze zaak valt te bezien als hij er inderdaad voor kiest om weer terug te keren naar Barcelona.

Het bestuur van de club wil daarnaast dat hij zijn excuses aanbiedt aan de achterban voor de manier waarop hij vertrok. Een onlangs gehouden enquête onder de fans heeft namelijk uitgewezen dat een dikke zeventig procent van de socios niet zit te wachten op een terugkeer van de aanvaller, die in de kleedkamer overigens wel met open armen zal worden ontvangen.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu bemoeit zich volgens Mundo Deportivo vanwege de complexiteit van de situatie persoonlijk met de onderhandelingen met PSG. De verwachting is dat Barça naast een groot geldbedrag ook minstens een speler in de deal zal moeten betrekken en Philippe Coutinho lijkt op dit moment de meest waarschijnlijke kandidaat. Op de achtergrond speelt ook nog de interesse van aartsrivaal Real Madrid, dat probeert om de deal te 'torpederen'.

Denk jij dat Neymar volgend seizoen voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties