Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar is bereid om salarisverlaging van vijftien miljoen euro te accepteren'

Laatste update:

Neymar strijkt in Parijs naar verluidt een jaarsalaris van 38 miljoen op. Barcelona biedt hem 23 miljoen per annum en dat vormt voor de aanvaller geen obstakel. Lionel Messi, Gerard Piqué en Luis Suárez zouden Neymar graag willen terugzien en ook president Josep Maria Bartomeu ziet wel iets in een terugkeer. Desondanks moeten de Catalanen er nog wel zien uit te komen met PSG en dat belooft een hels karwei te worden. Les Parisiens veegden een bod van honderd miljoen én Philippe Coutinho van tafel.

"Er wordt onderhandeld, maar die onderhandelingen bevinden zich nog niet in vergevorderd stadium. Hij is een goede jongen, die enkele fouten heeft gemaakt. Neymar is niet apart van de groep. Zijn blessure is hersteld en hij volgt nu een schema om weer wedstrijdfit te worden", zegt Leonardo, sportief directeur bij PSG, in gesprek met RMC Sport. "Weet je, toen ik hier kwam kende ik hem nog niet persoonlijk. Naarmate de tijd verstreek, heb ik hem leren kennen."

Ondertussen blijft ook Real Madrid nog nadrukkelijk geïnteresseerd in Neymar. Volgens Mundo Deportivo en Sport zou Florentino Pérez, voorzitter van de Koninklijke, een forse lening hebben afgesloten bij Santander, een grote bank. Met het extra krediet kan Real Madrid Barcelona mogelijk aftroeven in de strijd om Neymar. Pérez zou van zaakwaarnemer Pini Zahavi te horen hebben gekregen dat de Braziliaanse aanvaller ook openstaat voor een overstap naar de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid gaat naar verluidt spoedig een bod van 100 tot 120 miljoen uitbrengen bij PSG, terwijl Gareth Bale en James Rodríguez zouden moeten worden betrokken. Ook Barcelona wil spelers in een eventuele transfer van Neymar betrekken om de vraagprijs van de kampioen van Frankrijk naar beneden te krijgen. Volgens Le Parisien is Nélson Semedo echter de enige speler die PSG graag ziet komen en het lijkt niet aannemelijk dat Barcelona de vleugelverdediger wil laten gaan.

Zie jij Neymar terugkeren naar Barcelona?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties