Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar krijgt Pelé in het vizier met dubbelslag tegen Zuid-Korea

Laatste update:

Brazilië wist de ban al na zeven minuten te breken via Richarlison, die een doelpoging van Fred onderweg toucheerde. Zuid-Korea kwam met een half uur op de klok, toen Ui-jo Hwang Thiago Silva van zich afschudde en vervolgens de linkerhoek vond. Dat Brazilië hierna de wedstrijd naar zich toe kon trekken, had de ploeg vooral te danken aan Alex Sandro. Zowel Yong Lee als Young-Gwon Kim beging een overtreding in het zestienmetergebied op de linksback, waardoor Neymar twee keer vanaf de strafschopstip succesvol mocht aanleggen: 1-3.

De Champions League-finalisten Vinícius Júnior en Fabinho kregen van bondscoach Tite in het tweede bedrijf nog ruim twintig minuten speeltijd. Het was echter een andere invaller die de score tien minuten voor tijd verder opvoerde. Coutinho werkte fraai in de lange hoef af, waarna het slotakkoord in blessuretijd voor Gabriel Jesus was. De aanvaller van Manchester City snelde langs twee tegenstanders om vervolgens beheerst binnen te schuiven: 1-5.

Meer nieuws

Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
0
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
13
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
19
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties