Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar lyrisch over 'fenomeen': 'Als hij zijn mond opent, luisteren we'

Laatste update:

Neymar is na afloop lyrisch over zijn negentienjarige ploeggenoot bij PSG. "Mijn zoon houdt heel veel van Mbappé. Ik nam hem mee naar de training en hij was constant over Kylian aan het praten. Hij wilde een foto maken, zodat hij die kon laten zien aan zijn vrienden op school. Hij was enorm blij", zegt de Braziliaanse aanvaller in gesprek met verschillende Franse media.

"Ik weet mijn waarde, ik ben me bewust van de druk, ik ken mijn verantwoordelijkheid. Maar we hebben veel kwaliteitsspelers en die hebben ook verantwoordelijkheden. Kylian is daar één van. Hij is een leider en de groep respecteert hem. Als hij zijn mond opent, luisteren we en begrijpen we hem. Het maakt niet uit hoe oud hij is", aldus Neymar.

"Dit is een spelersgroep die weet dat ieder individu belangrijk is. Ik wil hem feliciteren met deze prachtige avond. Hij had zelfs meer kunnen scoren", lacht Neymar. "Voor mij is het echt een fenomeen. Ik hoop dat dit nog vele jaren doorgaat, want uiteindelijk zal de voetballerij hem dankbaar zijn." PSG staat bovenaan in de Ligue 1, met al acht punten voorsprong op nummer twee Lille.

Verwacht jij dat Kylian Mbappé binnen vijf jaar de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
1
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
6
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
57
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met het Nederlands elftal het EK speelt
13
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties