Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar neemt weer contact op met PSG en wil strijd aanbinden met Messi'

Laatste update:

De 'obsessie' van Barcelona om Marco Verratti over te nemen van PSG, kan bijdragen aan een eventuele transfer van Neymar. Beide clubs staan met elkaar in contact, al heeft Neymar wel een transferclausule die onlangs is opgelopen tot 222 miljoen euro. Technisch directeur Robert Fernández denkt dat geen enkele club van plan is om te voldoen aan die clausule. "Ons doel is niet om goede spelers kwijt te raken om ruimte te maken voor Verratti. Integendeel: we willen het team sterker maken."

Toch zou Neymar steeds meer twijfelen of hij zich in Barcelona het best kan ontwikkelen. Het contact tussen PSG en Neymar is volgens AS nooit afgebroken. Een van de redenen dat hij opnieuw contact zoekt met de club, is omdat hij de leider wil worden van een imposant project. Hij wil niet langer in de schaduw staan van Lionel Messi en vindt dat hij al genoeg heeft geleerd van zijn Argentijnse ploeggenoot. Het is tijd om de strijd aan te binden met Messi om de titel van beste speler ter wereld en dat is moeilijk als ze hetzelfde shirt dragen, zou Neymar vinden.

Ook de mensen in de omgeving van Neymar zouden hem er continu op wijzen dat hij in Camp Nou geen voortrekkersrol kan nemen. Zijn sponsors zien graag dat hij de onbetwiste ster van een project wordt, zoals Neymar dat is bij het Braziliaans elftal. Een week geleden was de 25-jarige ster al ietwat cryptisch over zijn toekomst, toen hij vertelde dat alles kan gebeuren. "Wie weet hoe morgen eruitziet", gaf Neymar aan. Zijn contract in Camp Nou loopt nog vier seizoenen door.

Sinds zijn komst in 2014 was Neymar goed voor 123 wedstrijden in LaLiga en 68 doelpunten. Neymar werd tweemaal kampioen van Spanje, won drie keer de Copa del Rey, eenmaal de Supercopa en ook de Champions League en het WK voor clubteams voegde hij eenmaal toe aan zijn palmares. De afgelopen jaren was hij een belangrijk onderdeel van de gevreesde voorhoede met Messi en Luis Suárez.

Denk je dat Neymar inderdaad naar Paris Saint-Germain wil?

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
9
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
8
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties