Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar onthult met wie hij dolgraag nog eens wil samenspelen

Laatste update:

Neymar diende bij Barcelona als teamgenoot en aangever van Messi en vormt tegenwoordig een aanvalskoppel met Mbappé bij PSG. En dus werd hem de vraag gesteld wie nog op zijn wensenlijstje zou staan. "Ik wil met Cristiano Ronaldo spelen", onthulde de Braziliaan in gesprek met GQ France. "Ik heb al met geweldige spelers als Messi en Mbappé gespeeld, maar ik heb nog niet met Cristiano Ronaldo gespeeld." Daarnaast mikt Neymar met Brazilië op internationaal succes. "Ik ben nu bijna dertig jaar en heb een goede carrière gehad op persoonlijk gebied. Met Brazilië zou ik nog graag de wereldbeker willen winnen."

Of het ook daadwerkelijk tot een samenwerking komt met Ronaldo, zal de komende maanden moeten blijken. De Portugese superster werd al veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar PSG. Gezien de impasse rond de contractonderhandelingen met Mbappé bereidt de Franse grootmacht zich voor op een eventueel zomers vertrek van Mbappé. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn volgens Le Parisien in beeld als mogelijke vervangers, maar het aantrekken van de aanvallers van respectievelijk Barcelona en Juventus is complex. Messi kan dan wel transfervrij worden aangetrokken en Ronaldo voor een relatief lage vergoeding, de salariseisen van de stervoetballers zijn torenhoog.

Neymar daarentegen heeft afgelopen week zijn contract verlengd bij PSG, ondanks geruchten over een terugkeer naar Barcelona. De aanvaller ligt nu tot medio 2025 vast in Parijs en gaat een jaarsalaris van dertig miljoen euro opstrijken, wist transferexpert Fabrizio Romano te melden. Dat is exclusief een bonus voor het winnen van de Champions League. PSG haalde Neymar in de zomer van 2017 voor 222 miljoen euro weg bij Barcelona. Sindsdien kwam de 29-jarige vleugelaanvaller tot 112 wedstrijden, waarin hij 86 doelpunten en 51 assists verzorgde.

Welk duo vond jij beter?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties