Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar open over toekomst en maakt voorkeur voor nieuw avontuur bekend

Laatste update:

Neymar beschikt bij PSG nog over een contract tot medio 2025, maar verwacht niet dat hij zijn voetbalcarrière bij de Franse grootmacht af gaat sluiten. De aanvaller laat weten een duidelijke voorkeur voor de Major League Soccer te hebben. "Ik weet het niet, ik heb mijn twijfels. Ik weet niet of ik weer in Brazilië zal spelen. De ene dag wil ik het wel, de andere dag weer niet", vertelt Neymar. "Ik zou enorm graag ooit eens in de Verenigde Staten spelen, al is het maar voor één seizoen."

"Een van de redenen om in de MLS te willen spelen, is dat het seizoen kort is. Ik zou dan een maand of drie vakantie hebben. Op die manier zou ik nog een paar jaar door kunnen spelen", geeft Neymar lachend aan. De aanvaller, die op zeventienjarige leeftijd zijn profdebuut maakte in het shirt van Santos, weet nog niet hoe lang hij nog zal spelen voordat hij met voetbalpensioen gaat. "Ik grap met mijn vrienden dat ik met pensioen ga als ik 32 jaar ben. Ik weet het eerlijk gezegd niet, ik zal spelen tot ik het mentaal niet meer kan opbrengen."

"Als mijn geestelijke gezondheid in orde is en mijn lichaam ook…", vervolgt Neymar. "Lichamelijk denk ik dat ik nog wel een paar jaar mee kan. Maar mijn geestelijke gezondheid is het allerbelangrijkste. Mijn contract met Paris Saint-Germain loopt nog tot mijn 34ste. Dus ik zal in ieder geval tot die tijd spelen." Mocht Neymar in de toekomst daadwerkelijk de stap naar de MLS maken, zou hij in de voetsporen treden van zijn idool Pelé, die twee jaar voor de New York Cosmos speelde.

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
23
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
22
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties