Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar opnieuw onder vuur door vermeende racistische sneer

Laatste update:

Volgens RMC Sport is het goed mogelijk dat het incident omtrent Neymar en Sakai wordt onderzocht door de Franse voetbalbond. De sterspeler van PSG werd in het tumultueus verlopen duel met Olympique Marseille in blessuretijd van het veld gestuurd door scheidsrechter Jérôme Brisard, nadat hij verdediger Álvaro González een tik op het achterhoofd had gegeven. De woedende Neymar liet korte tijd later via Twitter weten dat González hem uitschold voor 'mono hijo de puta', wat zoiets betekent als 'aap klootzak'. Neymar kreeg enkele dagen later een schorsing van twee duels, plus één voorwaardelijk, opgelegd.

Het Spaanse televisienetwerk Gol meldde vorige week dat Neymar op zijn beurt een homofobe opmerking had gemaakt richting González. Men kwam na bestudering van de videobeelden tot de conclusie dat de Braziliaan 'puto maricon', wat zoiets betekent als 'vuile flikker' zou hebben geroepen naar de mandekker van Olympique Marseille. Vanwege de stem van de Spaanse commentator is het echter lastig om een definitieve conclusie te trekken.

Het treffen in Parijs was nog dagenlang onderwerp van gesprek in Frankrijk. Brisard trok uiteindelijk zeventien kaarten, waaronder vijf rode kaarten. In blessuretijd sloeg de vlam in de pan, met onder meer het wegsturen van de hevig verontwaardigde Neymar als resultaat.

Neymar Jr. blijft er na afloop bij dat hij racistisch werd bejegend. André Villas-Boas van tegenstander Olympique Marseille: 'Ik weet niet of het klopt, maar racisme is onacceptabel.'

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 13 september 2020

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties