Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar rekent af met kritiek: 'Ik stop daar niet mee, wat is het probleem?'

Laatste update:

Neymar scoorde dit Ligue 1-seizoen tot dusver pas eenmaal, terwijl hij drie assists afleverde. In de Champions League was hij deze voetbaljaargang bij nog geen enkel doelpunt betrokken. De Braziliaans international sukkelt al jaren regelmatig met blessureleed en zoekend naar oorzaken voor zijn magere cijfers en blessuregevoeligheid, wordt in Franse media gewezen naar zijn levensstijl. Neymar wil daar niets van weten, zo stelt hij op het Braziliaanse YouTube-kanaal Fui Clear???.

"Ik vind het een gebrek aan gesprek als mensen zeggen: 'Oh, Neymar zorgt niet goed voor zichzelf, Neymar dit, Neymar dat'. Hoe houd ik het al twaalf jaar vol in de top als ik niet voor mezelf zou zorgen? Daar kijkt niemand naar. Ik zorg wel degelijk goed voor mezelf. Ik heb een fysiotherapeut en een personal coach bijna 24 uur per dag bij me, om niets te doen?", aldus een geïrriteerde Neymar.

Zijn levensstijl heeft volgens Neymar niets te maken met zijn prestaties op het veld. "Ik ga uit wanneer het kan. Ik ga op stap als het mogelijk is, als ik bijvoorbeeld weet dat we de volgende dag niet hoeven te trainen. Ik ga daar niet mee stoppen. Wat is het probleem? Ja, ik moet verantwoordelijk worden gehouden voor wat ik laat zien op het veld. Maar wat ik daarbuiten doe?"

Vrijdagavond was Neymar van grote waarde voor PSG. Vlak voor tijd leverde hij de assist op de winnende 2-1 van Ángel Di María tegen Lille OSC. "Het was een zware wedstrijd", zei hij na afloop tegen Prime Video. "We speelden tegen een sterke ploeg. We hebben tot aan het einde gevochten en gescoord." Neymar wilde na afloop ook nog wat kwijt over de kritiek op zijn persoon: "Kritiek is normaal, dat hoort erbij. Ik ben nu al vijftien jaar profvoetballer en het doet me niks. Ikzelf ben mijn grootste criticaster."

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties