Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar rouwt om overlijden wereldkampioen en mentor: 'Hij geloofde in mij'

Laatste update:

De voormalig middenvelder speelde zijn gehele loopbaan voor Santos en won in een elftal samen met Pelé in 1962 en 1963 de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse Champions League. Na zijn actieve loopbaan bleef hij bij Santos betrokken en in de afgelopen jaren ontdekte hij latere wereldtoppers als Robinho en Neymar. Laatstgenoemde was geschokt door het overlijden van Zito.

"Ik heb geen woorden om deze man te beschrijven. Ik waardeer alles wat hij voor mij heeft gedaan enorm", twitterde Neymar, in de nacht van zondag op maandag nog goed voor een goal en een assist voor Brazilië tegen Peru. "Hij geloofde in mij en heeft me in het begin van mijn carrière op weg geholpen. Rust zacht, u heeft veel voor ons betekend. Bedankt, Zito."

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
5
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties