Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar ruikt bloed na beslissing Messi en wil graag terugkeren bij Barcelona'

Laatste update:

Neymar zou die wereldster kunnen zijn, maar aan een eventuele terugkeer van de Braziliaanse aanvaller zitten nog altijd vele haken en ogen verbonden. Neymar heeft nog een contract tot medio 2025 bij Paris Saint-Germain en dus zal de Franse kampioen een afkoopsom verlangen voor de 31-jarige vleugelspeler. Ook zijn torenhoge salaris kan mogelijk een obstakel zijn, al zou Neymar bereid zijn een flink deel daarvan in te leveren.

Barça-trainer Xavi ziet het aantrekken van een doelpuntenmaker als absolute prioriteit. Met de aanstaande vertrekken van zowel Ferrán Torres, die in de belangstelling van Newcastle United zou staan, als die van Ansu Fati, is de Spaanse oefenmeester op zoek naar iemand die op de linkerflank uit de voeten kan. Neymar is van nature een linksvoor, al wordt hij ook vaak als aanvallende middenvelder gebruikt.

Om Neymar te kunnen contracteren, zullen onder meer Torres en Fati wel eerst moeten worden verkocht. Naast de Braziliaanse technicus heeft de Catalaanse club tevens Manchester City-ster Bernardo Silva op het oog. De Portugese middenvelder annex aanvaller liet vorige zomer al vallen dat hij een overstap naar de Spaanse kampioen wel ziet zitten. Zijn contract in Engeland loopt nog door tot medio 2025.

Neymar speelde eerder tussen 2013 en 2017 voor los Azulgrana. Hij vormde toentertijd samen met Messi en Luis Suárez het 'MSN-trio'. In Barcelona werd de 124-voudig international van het Braziliaanse elftal twee keer landskampioen, won hij drie keer de Spaanse beker en hield hij in het seizoen 2014/15 zelfs de Champions League-trofee boven zijn hoofd. Hij maakte tevens 105 doelpunten en gaf 76 assists in Catalaanse dienst.

Neymar is van toegevoegde waarde voor Barcelona

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties