Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar slaat terug: 'Je hoeft mij niet aardig te vinden, maar toon respect'

Laatste update:

"Niemand is verplicht om iemand aardig te vinden, maar er is ook nog zoiets als respect", luidt het fotobijschrift van de 22-jarige Neymar. De wedstrijd werd steeds grimmiger en om Neymar in bescherming te nemen, haalde trainer Luis Enrique hem een kwartier voor tijd naar de kant. Spelers van Atlético wilden toen al verhaal halen bij de international en deden na afloop in de pers dan ook hun beklag over Neymar.

"Het is zijn manier van spelen, maar goed… op een dag heeft Neymar heeft een probleem", zei middenvelder Cani. "Hij heeft bepaalde gebaartjes", vulde aanvoerder Gabi aan. "Iedereen weet dat hij dat uitsluitend doet als-ie aan het winnen is. Niemand houdt van verliezen en zulke gebaren maken de sfeer er niet beter op."

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties