Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar sneert: 'Ik wilde niet provoceren, het lot bepaalde dat hij daar stond'

Laatste update:

"Het was niet de bedoeling om hem te provoceren of uit te lokken. Ik vierde het gewoon met Paredes, maar het lot heeft bepaald dat hij daar stond. Kimmich zei vooraf dat Bayern de betere ploeg was en zou doorgaan, ze wisten zeker dat ze naar de halve finale zouden gaan. Er is een gezegde: je kan zoveel balbezit hebben als je wil. Stel dat je de hele avond voor een vrouw zingt, maar er komt een andere man en die neemt haar mee. Dan is ze weg", gaf Neymar te kennen. Ondanks de 0-1 nederlaag plaatste PSG zich voor de halve finale van de Champions League, daar de heenwedstrijd in München met 2-3 gewonnen werd.

Neymar liet zich na het laatste fluitsignaal overigens ook van zijn goede kant zien, door David Alaba te troosten. Niet geheel toevallig ontfermde de Oostenrijkse verdediger zich afgelopen zomer tijdens de door Bayern van PSG gewonnen Champions League-finale over Neymar. "Ik ben heel blij, ondanks de nederlaag", zo blikte Neymar bij RMC Sport terug op het duel. "We speelden tegen een goed team, maar zijn zelf ook een geweldig team en dat hebben we vanavond laten zien. We hebben de Europees kampioen uitgeschakeld, onze doelstellingen zijn behaald."

"Het klopt dat we veel met elkaar praten, dat we een echt team zijn. Vandaag zagen we dat Di María veel loopwerk deed, maar we moeten iedereen feliciteren", sprak de Braziliaanse aanvaller. Ángel Di María toonde zich eveneens content. "We hebben het heel goed gedaan. We hebben het beste team van vorig seizoen verslagen en gaan naar de halve finale. Ik denk dat we dit hebben verdiend. We hebben heel hard gewerkt om dit doel te bereiken. Dit is een belangrijk moment voor de club en we hopen dat we nog verder kunnen komen."

-
Gaat PSG de Champions League winnen?

Meer nieuws

Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
15
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties