Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar trefzeker bij zege Brazilië, Tapia schittert namens Peru

Laatste update:

Brazilië - Colombia 2-1
Olympisch kampioen Brazilië deed goede zaken door concurrent Colombia te verslaan en daarmee ook direct in te halen. De wedstrijd in Manaus was amper twee minuten oud toen João Miranda het hoofd tegen de bal zette na een corner van Neymar vanaf links. De bal verdween met grote vaart in het doel en dus beleefde Brazilië een droomstart. Na iets meer dan een half uur spelen kwam Colombia echter terug in het zadel door een eigen doelpunt van Marquinhos. In de tweede helft bracht Neymar zijn land de zege: na een pass van Philippe Coutinho haalde de aanvaller met links uit en vond hij de rechterhoek.

Peru - Ecuador 2-1
Peru had in de voorgaande zeven wedstrijden in deze reeks pas vier punten punt gepakt en Ecuador reisde daarom als favoriet af. Wat niemand verwachtte, gebeurde echter toch: de Peruvianen grepen een 2-1 zege en lieten Ecuador beteuterd achter. Christian Cueva tekende al na twintig minuten voor de openingsgoal, toen hij een strafschop raak schoot in de linkerhoek. Een kwartier daarna trok Gabriel Achilier de score gelijk toen hij mooi raak kopte na een vrije schop. De winnende treffer kwam vervolgens van Renato Tapia in minuut 78: de Feyenoord-middenvelder nam een afvallende bal knap aan en schoot vervolgens vanuit een lastige hoek prachtig raak in het dak van het doel.

-
Brazilië zal de groep winnen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties