Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neymar verhoogt inzet met duidelijke mededeling aan Paris Saint-Germain'

Laatste update:

De Franse grootmacht zou zijn vraagprijs voor de aanvaller inmiddels hebben laten zakken tot onder de tweehonderd miljoen euro. Barcelona kan de transfersom zelfs nog verder omlaag brengen door een, twee of drie spelers in de deal te betrekken en in de afgelopen weken passeerden onder meer de namen van Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti en Ousmane Dembélé de revue als eventueel wisselgeld.

PSG is volgens bovengenoemde Spaanse sportkrant niet verrast door de woorden van Neymar en zou hem langer kunnen vakantie geven om zo een publieke vernedering te voorkomen. De dribbelaar verblijft momenteel in Brazilië, waar hij herstelt van de enkelblessure die hem de Copa América kostte. Neymar volgt de prestaties van de Goddelijke Kanaries wel op de voet en was afgelopen donderdag aanwezig in Porto Alegre toen Brazilië ten koste van Paraguay de halve finales bereikte. Hij wordt woensdag ook verwacht in Belo Horizonte waar Argentinië de tegenstander is.

Neymar werkt in de tussentijd met de Braziliaanse teamarts Rodrigo Lasmar aan zijn herstel. De dokter weigert vooralsnog echter om, om eventuele problemen met PSG te voorkomen, updates te geven over de status van de enkelblessure van de aanvaller. Barcelona hoopt bovendien dat Neymar zich op korte termijn zelf uit zal spreken over zijn toekomst, om zo nog meer druk op de onderhandelingen met PSG te leggen. De Catalanen lijken echter geduld te moeten hebben, aangezien Neymar zolang Brazilië actief is op de Copa América de knuppel niet in het hoenderhok wil gooien.

Denk jij dat Neymar volgend seizoen voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
4
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties