Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar 'verschuilt zich' bij aankomst: 'Hij moet volwassen gaan worden'

Laatste update:

Zondag arriveerden de Goddelijke Kanaries op het vliegveld en veel fans wilden de nationale ploeg begroeten. Neymar liet zijn gezicht echter niet zien en ging via de achterdeur, zo meldden de lokale media. De Braziliaanse krant Folha is vernietigend: "Als Neymar van de pers weg 'dribbelt', schopt hij het nest van de gouden gans omver", doelt het dagblad op de waarde van het publiek in het succes van Neymar.

"Het geld bereikt zijn portemonnee vanwege de soms ongelooflijke bedrijfstak met de naam 'voetbal', omdat fans tickets kopen en het publiek vormen voor televisiebedrijven, die dat weer gebruiken om adverteerders aan te trekken. Neymar moet volwassen gaan worden en verantwoordelijkheid nemen", zo klinkt het. "Juist op de moeilijke momenten."

"Of ze het leuk vinden of niet: de sterren die zijn uitgekozen door de pers moeten de fans tevredenstellen, zeker na uitschakeling op het WK." Neymar, die zo min mogelijk met de pers sprak in de mixed zone na het verlies, uitte zich wel op social media: "Ik kan zeggen dat dit het treurigste moment in mijn loopbaan is. De pijn is zo groot, omdat we wisten dat we het konden doen. We wisten dat we verder konden komen en geschiedenis konden schrijven… Dit was echter niet het moment voor ons."

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
23
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
3
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties