Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet opstelling door blessure vlak voor aftrap nog wijzigen

Laatste update:

Wellenreuther zag Bijlow onlangs terugkeren in de selectie van Feyenoord, nadat de Oranje-international er maandenlang uitlag vanwege een zware blessure. Trainer Arne Slot wilde vooraf niet veel kwijt over de keuze voor Wellenreuther of Bijlow, maar gunt Bijlow dus weer een plek onder de lat.

In de verdediging valt één wijzigingen te noteren. Lutsharel Geertruida (rechts) en Dávid Hancko (links) zijn de backs van dienst. Trauner keer terug in het hart van de defensie en draagt ook direct de aanvoerdersband. Hij wordt vergezeld door Thomas Beelen. Bart Nieuwkoop is het kind van de rekening.

Op het middenveld staan Quinten Timber en Ramiz Zerrouki als controleurs achter nummer 10 Milambo. Laatstgenoemde profiteert van de afwezigheid van Stengs en krijgt de voorkeur boven onder meer Leo Sauer en Ondrej Lingr. Zerrouki is andermaal de vervanger van Mats Wieffer, die voorlopig niet in actie komt. Gimenez zou als gebruikelijk in de spits staan, maar de Mexicaan raakte geblesseerd in de warming-up. Ueda speelt daarom. De Japanner wordt geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Ivanusec (links).

Bij Feyenoord gaat het deze dagen vooral om Slot. De oefenmeester staat in de concrete belangstelling van Liverpool, waarmee hij al gesprekken heeft gevoerd. The Reds willen doorpakken en moeten nu nog een akkoord zien te bereiken met Feyenoord over de te betalen afkoopsom. De ruimte voor onderhandelingen is er in ieder geval. De Rotterdammers zijn zo goed als zeker van plek twee, goed voor een Champions League-ticket.

Feyenoord verloor medio december vorig jaar voor het laatst binnen negentig minuten. ''Die ongeslagen reeks zegt veel over dit team, dat absoluut niet houdt van verliezen", weet Slot. "Met die eigenschap willen we deze reeks met in elk geval nog een aantal weken verlengen. Daarnaast zijn er voor voldoende spelers nog individuele belangen, met de toernooien die deze zomer op het programma staan.''

Go Ahead staat tegen Feyenoord voor een grote uitdaging, al hoopt het dat de Rotterdammers iets minder scherp voor de dag komen na de bekerzege. Toch heeft trainer René Hake daar een hard hoofd in. "Daar geloof ik niet in. Zij gaan niet de bekerfinale winnen, feesten en dan twee tandjes terugschakelen. Ik denk dat ze juist een extra drive hebben om na zondag opnieuw te winnen. Daar zal Arne Slot op hameren."

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Rommens, Willumsson; Adekanye, Baeten, Edvardsen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Milambo, Timber; Minteh, Ueda, Ivanusec

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Go Ahead Eagles - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

Go Ahead Eagles - Feyenoord:

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
0
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
2
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
6
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties