Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ángel Correa doet het ook in jubileumwedstrijd van Atlético Madrid

Laatste update:

In een eerste helft zonder kansen en waarin Atlético slechts 36,7 procent (!) balbezit had, stond een flater van jewelste van Kiko Casilla aan de basis van de openingstreffer. De doelman was op de rand van het strafschopgebied eerder bij de bal dan de diepgestuurde Correa, maar hij trapte finaal over de bal heen. Het was voor Correa een koud kunstje om het team van Simeone vervolgens aan de leiding te brengen: 1-0.

Elche had in de tweede helft wél aan Casilla te danken dat de score niet verder opliep. De doelman reageerde goed op een ferme kopbal van José María Giménez en ook een schot uit de draai van Yannick Ferreira-Carrasco was een prooi voor de doelman. Na iets meer dan een uur spelen maakte Luis Suárez zijn opwachting, als vervanger van Thomas Lemar, maar de aanvaller slaagde er ook op de tweede speeldag niet in om zijn eerste treffer van het seizoen te maken.

Elche bleef in minimaal een gelijkspel geloven en had via debutant Darío Benedetto ook uitzicht op een doelpunt. Doelman Jan Oblak maakte echter een zekere indruk en maakte de spaarzame mogelijkheden onschadelijk. Naarmate de tweede helft vorderde, werd het spel steeds vaker onderbroken en dat was in het voordeel van Atletico. De titelverdediger speelt over een week thuis tegen Villarreal.

-

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
9
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties