Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nice pakt door na komst Sneijder en betaalt tien miljoen euro aan Monaco

Laatste update:

De twintigjarige jeugdinternational van Frankrijk heeft voor meerdere jaren getekend. Zijn transfer zat al enige tijd in de pijplijn en wordt niet de laatste van Nice, want de Europese plaaggeest van Ajax wil ook de komst van Christophe Hérelle van Troyes spoedig afronden. Eerder versterkte Nice zich al met de transfervrije Cristophe Jallet en met aankopen Adrien Tamèze, Pierre Lees Melou en Jean-Victor Makengo. Zij kostten respectievelijk 800.000 euro, 4 miljoen euro en 5 miljoen euro.

Saint-Maximin deed vrijdag nog mee in de seizoensopener van Monaco tegen Toulouse (3-2). Het was pas zijn eerste optreden in de hoofdmacht van de landskampioen, want Monaco verhuurde ham in het seizoen 2015/16 aan Hannover 96 en de afgelopen jaargang aan Bastia. Vorig seizoen kwam hij voor laatstgenoemde club tot 34 competitieduels en 3 doelpunten.

Is Allan Saint-Maximin tien miljoen euro waard?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
7
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
64
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties