Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nick Viergever pakt zeer pijnlijke primeur: 'Dan heb je gefaald'

Laatste update:

Het is namelijk voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal dat een speler vijf keer op rij tweede wordt in de Eredivisie. De verdediger ruilde Ajax afgelopen zomer in voor PSV. De Eindhovenaren kondigden op Twitter de komst van Viergever aan met de woorden If you can't beat them, join them. Inmiddels is Ajax echter bijna zeker van de titel en volgt men PSV op als landskampioen.

Viergever steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken via het clubkanaal van PSV. "Het was niet het PSV wat we graag wilden zien", doelt de stopper op de verloren wedstrijd tegen AZ. "In de tweede helft werden we afgetroefd op duels, konden ze er makkelijker doorheen spelen. In de eerste helft ging er voetballend gezien te veel fout."

"We kregen wel kansen. We zeiden in de rust tegen elkaar dat de uitvoering beter moest, maar we kregen geen grip", aldus Viergever, die erkent dat de titelstrijd voorbij is. "Het verschil is veertien goals, dat gaat niet meer gebeuren. Dan is het gewoon over en uit, dat is een teleurstelling. Wij wilden kampioen worden dit seizoen. Dat is niet gelukt, dus dan heb je gefaald in je doelstelling."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties