Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nick Viergever waarschuwt Ajax: 'Dat heeft PSV al veel opgeleverd'

Laatste update:

"Net als de gretigheid om verdedigend elke bal eruit te willen halen. Dat moeten we als team weer beter gaan doen. Om kampioen te worden, heb je frisheid en gretigheid nodig." Viergever weet dat alle wedstrijden winnen niet per se voldoende hoeft te zijn. Ajax heeft immers een beter doelsaldo. "We moeten geen gekke dingen doen maar vasthouden aan onze manier van spelen", geeft de verdediger in het dagblad te kennen. "We hebben al laten zien dat we daarmee ook uitslagen van 6-0 kunnen neerzetten."

Viergever kan leven met de favorietenrol van Ajax voor de landstitel. "Ajax is volgens mij altijd de favoriet voor het kampioenschap geweest. Voor dit seizoen voorspelde bijna iedereen dat de titel naar Ajax zou gaan." Hij benadrukt dat PSV zich niks moet aantrekken van wat iedereen roept en schrijft. "We staan tweede met hetzelfde puntentotaal als Ajax. Waarom zouden we dan al afgeschreven zijn? We moeten ons niet gek laten maken."

"Met de mentaliteit van deze groep zit het wel goed. Kenmerkend voor deze groep is dat we ervoor blijven knokken tot de laatste minuut. Dat heeft ons al veel opgeleverd." In de afgelopen twaalf jaar werd PSV bovendien tweemaal kampioen door een geweldige comeback op de laatste speeldag. "We weten wat ons te doen staat: winnen en veel goals maken."

Denk jij dat PSV de landstitel zal prolongeren?

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
2
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties