Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nicolò Schira onthult salariseisen van Dusan Tadic bij AC Milan

Laatste update:

De nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen is actief op zoek naar versterkingen. AC Milan keert komend seizoen terug in de groepsfase van de Champions League, waardoor i Rossoneri ook iets meer te besteden hebben op de transfermarkt. ESPN meldde eerder deze week al dat AC Milan op het punt stond om tien miljoen euro naar Everton over te maken voor James Rodríguez, die de opvolger moet worden van de transfervrij naar Internazionale vertrokken Hakan Çalhanoglu.

Di Marzio verzekert dat Tadic nu op het verlanglijstje is verschenen om de voorste linie te versterken. Die interesse staat los van de afloop van de onderhandelingen rond Olivier Giroud, die moet worden overgenomen van Chelsea. Er zou reeds contact hebben plaatsgevonden tussen Tadic en AC Milan, waarbij de Italiaanse club te horen heeft gekregen dat de Servische aanvaller geïnteresseerd is in een overstap naar Milaan. Ajax zal echter niet graag willen meewerken aan het vertrek van Tadic.

Tadic ligt voorlopig nog vast tot medio 2026 in Amsterdam en er werd verondersteld dat het de bedoeling was dat hij zijn actieve carrière bij Ajax zou afsluiten, om vervolgens ook daar zijn trainersloopbaan te beginnen. Ajax nam de aanvaller in de zomer van 2018 voor 13,7 miljoen euro over van Southampton en beleeft sindsdien veel plezier van hem. In 149 officiële wedstrijden was Tadic voorlopig goed voor 76 doelpunten en 70 assists. Overigens werd Tadic een jaar geleden al gelinkt aan een vertrek bij Ajax, toen Barcelona in de markt was. "Die kans was er vorig jaar, maar ik heb het niet gedaan. Dit is mijn club en daar doe ik alles voor", zei Tadic in een interview met De Telegraaf.

Zie jij Dusan Tadic naar AC Milan vertrekken?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties