Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nicolai Jörgensen kan Feyenoord vlak voor duel met AZ verlaten

Laatste update:

Ook in de Turkse media werd zaterdag al melding gemaakt van de interesse van Galatasaray in Jörgensen. Journalist Salim Manav, werkzaam voor Ajansspor en Radyospor, schreef dat Egyptisch international Mostafa Mohamed van Zamalek SC weinig voelt voor een overgang naar Istanbul en dat derhalve de eventuele komst van de aanvaller van Feyenoord wordt bestudeerd. Volgens de laatste berichten uit Turkije heeft trainer Fatih Terim groen licht gegeven voor de eventuele komst van Jörgensen, die bij Fanatik als 'een plan B' wordt omschreven.

Galatasaray zou al een meerjarig contract hebben klaarliggen voor Jörgensen, mocht het tot een overgang komen. De vraag is of Feyenoord bereid is om mee te werken aan een vertrek van de Deense aanvaller. Trainer Dick Advocaat liet Jörgensen tegen Ajax (1-0 verlies) in de basis starten en lijkt niet tevreden te zijn over de inbreng van aanwinst Lucas Pratto, die op huurbasis overkwam van River Plate.

Advocaat sprak na afloop van het midweekse bekerduel met Heracles Almelo (3-2 winst) zijn teleurstelling uit over Pratto. "We hebben hem gehaald om het met hem te proberen en dat hebben we nu gedaan", aldus de coach tegenover ESPN. "We moeten niet te snel conclusies trekken, maar dit was te weinig. Veel te weinig, maar hij was niet de enige." Het ligt voor de hand dat Jörgensen tegen AZ weer verzekerd zal zijn van een basisplaats.

In hetzelfde interview werd Advocaat ook geconfronteerd met een mogelijk vertrek van de Scandinaviër. "Daar kan ik niet mee leven, of hij moet voor vijftien miljoen euro verkocht worden", aldus de coach. "Dan kunnen we erover nadenken. Maar het heeft geen zin om die jongen te verhuren, laat ik het zo zeggen." Jörgensen kwam dit seizoen tot twee goals in vijftien officiële duels, waarvan vijf keer als invaller.

Naast Jörgensen en Pratto beschikt Advocaat met Robert Bozeník, die zo goed als hersteld is van een enkelblessure, over nog een volwaardige spits. Ook Bryan Linssen, die tegen Heracles inviel en direct scoorde, kan in de punt van de aanval spelen. Ook de jongelingen Dylan Vente en Naoufal Bannis speelden dit seizoen als centrumspits van Feyenoord, maar hebben Advocaat niet kunnen overtuigen en staan op de nominatie om verhuurd te worden.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties