Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nicolás Tagliafico waarschuwt Europa met verrassende uitspraken

Laatste update:

Ajax strandde afgelopen seizoen pas in de halve finales van het toernooi en bovendien pas in de slotminuten van het tweede duel met Tottenham Hotspur. De vraag is of het bereiken van de laatste vier echt weer mogelijk is. "Ja", benadrukt de Argentijn dinsdag in De Telegraaf. "Vorig jaar had ook niemand verwacht dat we de halve finale zouden halen. Dus waarom zou dat nu niet kunnen?"

Christophe Galtier vol lof: 'Ajax loopt al 40 jaar voor op de rest van Europa'
"Al bekijken we het van wedstrijd tot wedstrijd." De verwachtingen zijn natuurlijk vanwege afgelopen seizoen een stuk hoger dan twaalf maanden geleden. "Natuurlijk weten we dat iedereen nu anders naar Ajax kijkt, maar we moeten hetzelfde doen."

Lille is de eerste tegenstander in een groep met verder Valencia en Chelsea. Goed starten tegen de Noord-Fransen is het devies. Een eerste helft als tegen sc Heerenveen kan tegen Lille catastrofaal zijn, denkt Tagliafico. "Het is een grote ploeg, die in Frankrijk tweede is geworden achter Paris Saint-Germain. We moeten beter verdedigen en proberen veel kansen te creëren."

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties