Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niemand geeft zoveel goede passes in 90 minuten als Frenkie de Jong

Laatste update:

O AZ verloor acht van de laatste elf wedstrijden tegen Ajax in alle competities en boekte in deze reeks slechts twee zeges.

O AZ verloor meer Eredivisie-duels van de Amsterdammers dan van elke andere ploeg (51) en ontmoet met Ajax ook de ploeg die de meeste Eredivisie-goals maakte tegen AZ (191).

O AZ is voor het eerst sinds november 2011 ongeslagen in negen opeenvolgende Eredivisie-duels en incasseerde in deze negen wedstrijden slechts vijf doelpunten.

O Veertien van de zeventien Eredivisie-treffers die AZ maakte in eigen huis dit seizoen vielen in de tweede helft.

O Alireza Jahanbakhsh, die direct betrokken was bij elf doelpunten in zijn laatste negen Eredivisie-duels (6 treffers, 5 assists), is de enige speler in dit kalenderjaar met minimaal tien goals én tien assists.

O Wout Weghorst scoorde in de Eredivisie vaker tegen Ajax dan tegen elk ander team (4 keer), maar won nog nooit een competitieduel met de Amsterdammers.

O Fredrik Midtsjö speelde dit kalenderjaar tot dusver meer Eredivisie-duels zonder te verliezen dan iedere andere speler.

O Ajax, dat dit seizoen vaker dan elke andere Eredivisie-ploeg scoorde in de tweede helft (33), maakte zeven van de laatste acht competitiedoelpunten tegen AZ na de thee.

O Dit Eredivisie-seizoen heeft Ajax 35 punten na zestien wedstrijden, één minder dan vorig seizoen onder Peter Bosz; toen behaalde Ajax in totaal 37 punten in de heenronde.

O Ajax had dit seizoen tot dusver liefst 592 balcontacten in de zestien van de tegenstander, 41 meer dan nummer twee in deze lijst AZ (551, PSV nummer drie met 468).

O Van alle spelers die dit seizoen vaker dan vijf keer in actie kwamen verzond niemand zoveel succesvolle passes per 90 minuten als Frenkie de Jong (74).

-
Wat verwacht jij van AZ - Ajax?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties