Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niemand had verwacht dat ik zo goed zou starten bij Real Madrid'

Laatste update:

"Dit is een begin dat niemand zich had voor kan stellen, ik niet, mijn familie niet en de mensen bij Real Madrid ook niet. Iedereen wist dat ik naar Spanje zou komen om mij in mijn eerste jaar aan te kunnen passen aan een nieuwe omgeving, maar ik ben erg snel gewend", vertelt de aanvaller, die afgelopen week op pad was met Brazilië Onder-20, in gesprek met SporTV.

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’

"Toen ik aan het begin niet bij de selectie van het eerste werd gehaald speelde ik bij Castilla en ik had verwacht dat dat voorlopig zo zou blijven. Ik heb er zelf om gevraagd om bij de reserves te kunnen spelen, het is beter voor mij om te spelen zodat ik me sneller aan kan passen", vervolgt Vinícius, die veel hulp krijgt van twee bij de Koninklijke actieve landgenoten, zijn verhaal.

"Ik heb me dankzij Casemiro en Marcelo snel aan kunnen passen. Ik begon bij Castilla en nu krijg ik meer kansen bij het eerste. Ik ben blij met mijn goede start en de kansen die ik heb kunnen creëren voor het team. Ik wil doorgroeien en beter worden, maar ik wil ook mijn specifieke kwaliteiten niet verliezen, aangezien ik normaalgesproken verder naar voren speel", sluit hij af.

Denk jij dat Vinícius Júnior binnen twee seizoenen een onbetwiste basisspeler is bij Real Madrid?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
6
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
6
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties