Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niemand heeft Kevin Strootman een pistool tegen het hoofd gezet'

Laatste update:

"Kevin heeft vorig seizoen 42 wedstrijden gespeeld, hij is een geweldige speler, maar het is wel een beslissing die we samen hebben genomen: club, trainer en speler", vertelde de voetbalbestuurder aan Sky Italia. De fans van i Giallorossi zijn niet blij dat er na Radja Nainggolan opnieuw een belangrijke middenvelder vertrekt terwijl de Italiaanse transfermarkt al op slot zit, maar dit is voor Monchi geen reden om voor het vertrek van Strootman te gaan liggen.

"Ik wil niet ingaan op technische, economische of tactische zaken. Als je bij Roma zit, is dat omdat je voor de club wil spelen. Niemand heeft Strootman een pistool tegen het hoofd gezet en gezegd dat hij moet vertrekken. Toen deze situatie zich voordeed, hebben we allemaal besloten om ermee door te gaan", sloot de Spanjaard zijn relaas af.

Strootman rondt naar verwachting op korte termijn zijn transfer naar les Olympiens af. De Nederlander wordt in Marseille herenigd met trainer Rudi Garcia, die eerder drie jaar de scepter zwaaide bij Roma. De Fransen betalen naar verluidt 25 miljoen euro voor de 28-jarige middenvelder, een som die door bonussen nog met 3 miljoen kan oplopen.

Denk jij dat Olympique Marseille een goede club is voor Kevin Strootman?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties