Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niemand voelt zich te goed, Theo is echt iemand van ons, zou ik zeggen'

Laatste update:

De 22-jarige Alderweireld gaat zijn vierde seizoen in de Amsterdam ArenA in en ziet dat Ajax beschikt over meerdere spelers die het verschil kunnen maken. "Het ene moment is dat Aras Özbiliz en de volgende keer is het iemand anders. Het is niet zo dat een vervanger gelijk een mindere speler is. Als er nog spelers vertrekken, niet dat ik daar superbang voor ben, staan er goede vervangers klaar. Er zijn meerdere spelers die iets durven te zeggen. We zijn allemaal een jaartje ouder en werden bovendien kampioen, terwijl we ook de beker al wonnen."

"Niemand voelt zich te goed. We kijken binnen de selectie met respect naar elkaar en zo behandelt iedereen zijn teamgenoten ook. Met respect", aldus Alderweireld. Op de vraag of nieuwkomer Theo Janssen zich ontpopt tot een leider in de selectie van Frank de Boer, zegt de verdediger: "Theo is echt iemand van ons, zou ik zeggen. Suárez stond er misschien wel boven. Suárez was ook zo goed. Hij was heel bepalend voor ons, misschien wel te belangrijk."

Ajax heeft in de breedte momenteel de sterkse selectie van de Eredivisie

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
18
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
13
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
54
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties