Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Niet afmaken van kansen breekt Excelsior opnieuw op

Laatste update:

Het hield niet echt over wat Excelsior en Willem II de toegestroomde fans voor rust voorschotelden. Na een tam eerste kwartier kwam het wat los en schoot Rick Kruijs naast: even later kreeg Kostas Lamprou zijn hand tegen een inzet van Brandley Kuwas. Tom van Weert zag een schot in een kansrijke situatie geblokt worden en een poging met het hoofd van Kruijs werd van de lijn gehaald door Erik Falkenburg. Willem II ondernam zelf weinig in aanvallend opzicht en klaagde niet dat het bij rust nog 0-0 stond.

Bij het weerzien in de tweede helft toonden de Tricolores iets meer aanvalsdrang, maar goed was het nog steeds niet. Willem II bereikte winteraanwinst Bartholomew Ogbeche amper voorin en Excelsior had het betere van het spel. De Kralingers rondden echter steeds niet af: onder meer Kuwas en Kruijs kwamen opzetten, maar zonder het gehoopte resultaat. Excelsior scoort dit seizoen sowieso moeilijk (21 stuks, alleen Roda JC scoorde nog minder vaak) en ook vrijdagavond bleek het heel lastig.

Met nog een half uur op de klok kwam een voorzet van Khalid Karami van de flank net niet bij Van Weert en Daan Bovenberg kopte een halve minuut daarna net over de lat van Lamprou. Jurgen Streppel, die voor aanvang van de wedstrijd overigens nog nadrukkelijk tegensprak dat hij met FC Groningen praat over een overstap, liet met nog twintig minuten te spelen Robert Braber invallen bij de bezoekers. Een schaar en een voorzet waren zijn eerste wapenfeiten, maar ook de nieuwkomer kon het tij niet keren.

Opsteker voor Willem II was dat Bruno Andrade na Braber ook zijn entree maakte. De 26-jarige Braziliaan raakte half augustus zwaar geblesseerd en maakte vrijdag zijn comeback bij zijn club: de meegereisde fans zagen het en zongen de aanvaller hartelijk toe. Het was het laatste echte wapenfeit in Rotterdam-Kralingen, waar Van Weert in de eindfase nog de beste kans kreeg. Ook die bleef, passend in het beeld van de avond, onbenut. Met het punt schieten beide teams feitelijk niet zo veel op en concurrenten als FC Twente, SC Cambuur en De Graafschap zullen dit weekend proberen dichterbij te komen.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties