Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niet Ajax, maar kamp-Álvarez zit dwars: transfer op losse schroeven'

Laatste update:

Nadat een deal met Borussia Dortmund klapte, is West Ham nu de voornaamste gegadigde voor Álvarez. Ajax wil naar verluidt zo'n 40 tot 45 miljoen euro overhouden aan de Mexicaan, wat die Borussen te gortig vonden. Nu zou niet de vraagprijs, maar het eisenpakket van Álvárez' kamp het probleem vormen. Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zou een aanzienlijk deel van de transfersom willen opstrijken.

"Er is werk aan de winkel", concludeert de Daily Mail daarom over de onderhandelingen. Ondertussen kijkt West Ham al verder naar alternatieven. Juventus-middenvelder Denis Zakaria staat op de lijst, net als James Ward-Prowse (Southampton) en Leon Goretzka (Bayern München). Geld heeft West Ham in ieder geval genoeg, gegeven de Engelse recordtransfer van Declan Rice naar Arsenal voor 117 miljoen euro.

Conference League-winnaar West Ham wil zich niet alleen met een controleur versterken. Ook is de ploeg van David Moyes op zoek naar een mandekker, waarbij Perr Schuurs hoog op het lijstje staat. De voormalig Ajacied maakte een grandioos debuutseizoen door bij Torino, wat internationaal niet onopgemerkt is gebleven. Naast West Ham zouden ook Crystal Palace en Napoli nadrukkelijk naar zijn handtekening hengelen.

Van Kooperen ontkent
Van Kooperen doet de berichtgeving van de Daily Mail in een reactie af als onzin. "New day, new bullshit", zo schrijft de jonge zaakwaarnemer op Twitter. Van Kooperen heeft naast Álvarez ook onder meer Steven Bergwijn in zijn stal. Hij is verbonden aan het makelaarskantoor Muy Manero, waar zijn vader Fulco de scepter zwaait. Muy Manero weet ook Sven Botman (Newcastle United), Joey Veerman (PSV) en Ramiz Zerrouki (Feyenoord) tot zijn cliëntenbestand.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Gaat Edson Álvarez deze zomer nog vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
12
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
1
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
17
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties