Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Niet alleen Isimat-Mirin, maar ook Toivonen heeft me er veel over verteld'

Laatste update:

Sangaré geloofde 'meteen' in het verhaal dat hij van de clubleiding en van ex-ploeggenoten kreeg voorgeschoteld. "Je speelt hier mee om de prijzen en kunt je ontwikkelen op een heel mooi niveau. Niet alleen Nicolas Isimat-Mirin, maar ook Ola Toivonen heeft me er veel over verteld en gezegd dat dit een mooie stap zou zijn. Hij heeft me volop geholpen in mijn beginperiode bij die club", vertelt de Ivoriaan, die vorig jaar samenspeelde met Isimat-Mirin bij Toulouse en tussen 2016 en 2018 met Toivonen.

Sangaré is niet alleen uitgegroeid tot vaste waarde bij PSV, maar heeft ook acht interlands voor Ivoorkust achter zijn naam staan. Als kind waren zijn ouders echter geen voorstander van zijn voetbalcarrière. Ze wilden dat hij ging studeren, geeft de middenvelder aan. "Vooral mijn moeder was erop tegen dat ik me alleen op het voetbal ging richten. Ik snap dat helemaal en neem haar niets kwalijk. Bij ons thuis was net als in veel andere gezinnen sprake van armoede en ouders kijken toch waar hun kinderen de beste perspectieven hebben. Als je naar school gaat en je daar helemaal op richt, is de kans groter om iets te bereiken dan in het voetbal."

Toen hij vijftien à zestien jaar was, merkte Sangaré dat hij de mogelijkheid had om profvoetballer te worden. Hij werd in 2012 opgenomen in de jeugdopleiding van AS Denguélé. "Van serieus voetbal was daarvoor niet altijd sprake. We speelden op alles, behalve een normaal veld. Tot aan tegelvloeren toe, bij wijze van spreken. Ik kon uiteindelijk een eerste contract bij een club in Abidjan afdwingen en zo is het balletje echt gaan rollen. Nu is mijn moeder blij natuurlijk. Het is moeilijk dat ik de familie deze periode niet op heb kunnen zoeken, maar we bellen elkaar veel via FaceTime."

Vind je Ibrahim Sangaré een goede speler bij PSV?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties