Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niet iedereen onder de indruk van Feyenoord: 'Spel is niet om aan te zien'

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport prijst Roma voor de wedstrijdinstelling tegen Feyenoord. "Roma speelde met het hart en toonde lef. Dankzij wat magie van Pellegrini vond Roma in de vijftiende minuut de gelijkmaker."

Meer: The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten | ‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

De roze sportkrant zag in het eerste bedrijf kansen voor beide elftallen. "Kort daarvoor was een schot van Lukaku van de lijn gehaald door Hancko en had Svilar redding gebracht op een poging van Wieffer. Was het 0-2 geworden, dan was dat ook lachwekkend geweest, want Feyenoord creëerde daarna helemaal niets meer."

Dat laatste zag Corriere dello Sport terug in beide wedstrijden. "In zowel Rotterdam als in het Olimpico speelde Feyenoord lange tijd niet bepaald dapper. Het was soms niet om aan te zien."

Vervolgens neemt de Romeinse krant nog wat gas bij. "Bij het zien van die tikjes terug zou Rinus Michels zich hebben omgedraaid in zijn graf. Alleen in de verlenging lukte het Feyenoord om de druk wat op te voeren."

La Gazzetta dello Sport is wel te spreken over de inbreng van trainer Daniele De Rossi, die begin dit jaar werd aangesteld als vervanger van de ontslagen José Mourinho. "De Rossi heeft een magische touch. Hij heeft een doel behaald, na eerder al vier van de vijf competitiewedstrijden te hebben gewonnen. De kwalificatie voor de volgende ronde is veel waard, want de vergelijkingen met de prestaties onder José Mourinho zullen blijven komen. José leidde Roma toch twee keer naar een Europese finale."

De Rossi


De kritiek van de Italiaanse media is enigszins opvallend te noemen, daar De Rossi na afloop juist complimenteus was over Feyenoord. "Het is waar dat we er niet altijd in slagen om negentig minuten in hetzelfde tempo te spelen, maar vergeet niet dat we tegen een team stonden dat mee hoort te doen in de Champions League." In de achtste finales van de Europa League treft i Giallorossi in maart Premier League-club Brighton & Hove Albion.

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
1
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
2
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
1
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties