Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niet makkelijk om spelers als Diego Costa, Falcao en Forlán op te volgen'

Laatste update:

"Het is niet makkelijk in de voetsporen te treden van spelers als Diego Costa, Falcao en Forlán", geeft de voor elf miljoen euro aangetrokken spits te kennen aan AS. "Dat zijn geweldige spelers die een grote rol hebben gespeeld in hun team. Ze hebben kwaliteit geleverd. Aan de andere kant: ik ben hier ook gekomen om geschiedenis te schrijven. Ik ben gekomen om doelpunten te maken."

"Ik leer iedere dag bij", gaat de international verder. "Dat is cruciaal. Je moet altijd advies aannemen van de besten als je wilt groeien als speler. Er zijn vlakken die ik kan verbeteren. Ik weet dat het niet eenvoudig is, want er zijn andere spelers die dat ook willen", klinkt het. Jiménez heeft in Madrid concurrentie van onder anderen Mario Mandzukic.

Heb jij hoge verwachtingen van Raúl Jiménez?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties