Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niet te stoppen Bayern München bindt ook Schalke 04 aan zegekar

Laatste update:

Bayern München heeft in de Bundesliga nog maar een keer puntverlies geleden, een gelijkspel, maar een uitwedstrijd tegen Schalke 04 is geen gesneden koek. De ploeg van spits Klaas-Jan Huntelaar had echter al zes officiële wedstrijden op rij niet meer gewonnen en de laatste thuiszege op Bayern München werd geboekt in 2010, dus de club uit Gelsenkirchen zal toch met enige angst toegeleefd hebben naar het duel met Bayern. Binnen tien minuten kwam de thuisploeg ook nog eens op achterstand, toen de bal bij een inzet van David Alaba van richting werd veranderd.

Tegen een club als Bayern München is het zaak om zo snel mogelijk terug te slaan, omdat der Rekordmeister doorgaans niet ophoudt met scoren als de stand eenmaal voordelig is. Dat is precies wat Schalke 04 deed, want na voorbereidend werk van Leroy Sané tekende talent Max Meyer voor de 1-1. Zoals verwacht mocht worden had Bayern München in het restant van de eerste helft wel meer balbezit, maar Schalke 04 stond er in defensief opzicht goed op en veel grote kansen kreeg Bayern München (met Arjen Robben in de basis) niet.

Schalke 04 kwam er na rust steeds minder goed uit en Bayern München voerde de druk op. Het leek wachten op een doelpunt en die zou een kleine twintig minuten voor tijd vallen. Robben leverde de assist en Javi Martínez kopte van dichtbij binnen. Voor Schalke 04 was een gelijkspel zeker nog niet onmogelijk, maar het ontbrak de thuisploeg aan stootkracht om voor een gelijkmaker te tekenen. In blessuretijd schoot Robert Lewandowski op de paal, waarna Thomas Müller met een diagonaal schot wél voor 1-3 zorgde.

Bayern München heeft door de overwinning nu acht punten voorsprong op Borussia Dortmund, dat vrijdag met 3-1 klop kreeg bij Hamburger SV. Desondanks is Borussia Dortmund nog de enige club die enigszins in de buurt van Bayern München kan blijven, want nummer drie VfL Wolfsburg heeft al dertien punten achterstand. Schalke 04 staat op plek zeven van de Bundesliga.

-

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
2
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
28
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties