Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw communiqué AZ over vertrek van Pastoor

Laatste update:

De club benadrukt via de officiële kanalen, dat het Pastoor nooit heeft beschuldigd van het lekken van informatie naar de pers. Die beeldvorming ontstond nadat Earnest Stewart zei mailwisselingen gezien te hebben die hem aan het denken gezet hadden. Drie dagen geleden sprak de directeur aan tafel bij Voetbal International daarover. "Achteraf ben ik blij dat hij de hoofdtrainer niet is geworden. Wij zijn als club klaar met Alex Pastoor en dat heeft alles te maken met een bepaalde integriteitskwestie."

"Ja, ik ben er honderd procent zeker van dat hij heeft gelekt. Die integriteitskwestie is ook de ware reden van zijn vertrek", zei Stewart in het tv-programma. AZ verklaart nu dat het als club Pastoor nooit heeft beticht van lekken naar de media: het is gewoon een integriteitskwestie. "Onder integriteit valt onder meer de manier waarop men intern bij AZ met elkaar omgaat. De club voelde zich na oncollegiale acties en uitlatingen van Pastoor richting AZ en enkele collega's genoodzaakt om per direct afscheid van elkaar te nemen. AZ verwacht het dienstverband met Pastoor spoedig op correcte wijze af te handelen."

Vind jij dat Alex Pastoor terecht aan de kant is gezet bij AZ?

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties